Міни ховали у школах: СБУ знайшла боєприпаси рашистів у Миколаївській області (ФОТО)

Слідчі СБУ, в ході огляду звільнених територій Миколаївської області, знайшли сховище із боєприпасами російських окупантів. 

Серед вилученого – сотні одиниць протитанкового озброєння, артилерійські снаряди та бойові гранати.

Також ворожі схованки з вибухівкою були облаштовані на території соціальних об’єктів, у тому числі лікарень та шкіл захоплених населених пунктів регіону.

У Снігурівці фахівці СБУ знайшли понад 200 танкових снарядів, більше 100 мін, 8 артснарядів і боєприпасів для автоматичної гармати, 15 пострілів до протитанкових ракетних комплексів, 13 бойових гранат Ф-1, 4 одиниці автоматичної зброї, зокрема кулемети, понад 15 тисяч набоїв різного калібру.

Зазначається, що міни ворог зберігав у приміщенні місцевої школи.

Як повідомлялося раніше, у звільненій Снігурівці відновили видачу пенсій та роботу швидкої допомоги. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті