Минулої доби росіяни завдали понад 100 ударів по 20 містах та селах Запоріжжя - ОВА

Минулої доби військовослужбовці РФ завдали 113 ударів по 20 містах та селах Запорізької області. Про це у Телеграм вранці 7 жовтня повідомляє голова ОВА Юрій Малашко. 

"102 артобстріли прийшлися по території Магдалинівки, Оріхова, Гуляйполя, Залізничного, Левадного, Темирівки, Кам'янського, Степового, П'ятихаток та інших прифронтових населених пунктів. Окупанти  здійснили 4 РСЗВ-обстріли Новоданилівки, Роботиного й Малої Токмачки, 5 БПЛА-атак Новодарівки, Білогір'я та Малих Щербаків, а також авіаційні удари по Малій Токмачці й Новоданилівці", - написав Малашко.

За його словами, під час ворожого артобстрілу поранення отримали два жителі Оріхова – чоловіки 35 та 82 років. Їх оперативно доправлено до лікувальної установи.

Також надійшло 17 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті