Москва намагається переконати росіян, що ефективно контролює окуповані території - британська розвідка

Кремль намагається переконати росіян, що ефективно контролює окуповані території України. Про це 9 квітня у Twitter повідомило Міністерство оборони Великої Британії.

"5 квітня 2023 року російський президент Володимир Путін зібрав повноцінну сесію Ради безпеки, першу таку з жовтня 2022 року. Головну доповідь представив міністр внутрішніх справ Володимир Колокольцев, у якій обговорювали діяльність правоохоронних органів і громадський порядок на окупованих територіях України", - повідомили у британському військовому відомстві.

Як зазначили в британській розвідці, такий вибір основного спікера є спробою Кремля показати, що ситуація на незаконно анексованих територіях приходить у норму. Однак насправді більшість окупованих територій України залишаються зоною бойових дій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованій території Херсонської області людям обіцяють "житлові сертифікати" за отримання російського паспорта.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті