Московські чиновники проїхалися уральськими колоніями: запропонували злочинцям стати москвичами й укласти контракти на «СВО»

Делегація уряду Москви відвідала колонії Свердловської області та низки інших регіонів для вербування ув'язнених на «СВО».  Про це пишуть російські ЗМІ - «іноагенти». 

Усім, хто підписав контракт, пропонують московські умови - одноразова виплата від міста Москви 1,9 млн і федеральна виплата. Сумарно це 2,3 млн руб. Також передбачається щомісячна зарплата з московською надбавкою в розмірі 260 тис. руб. Діти тих, хто пішов на «СВО» з колонії, отримають можливість безкоштовного навчання в московських вишах, а їхнім сім'ям пообіцяли до повноліття дітей щомісяця виплачувати по 20 тис. руб. на кожну дитину. Чиновники запевнили, що новобранці з-поміж ув'язнених Свердловської області служитимуть нарівні з москвичами в трьох бригадах, які формують у Курській, Брянській і Бєлгородській областях.  

Як повідомлялося раніше, мер Москви Сергій Собянін пообіцяв до кінця року відправити на війну 23 тисячі москвичів.  

 

Статті

Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Всі статті