Міст суворого режиму: на Кримському мості з'являться 40 додаткових пунктів перепустки

Ватажок окупантів у Криму Сергій Аксьонов анонсував посилення системи контролю на Кримському мосту. Про це повідомляє проєкт "Крим. Реалії".

За його словами, створення 40 додаткових пунктів контролю дозволить збільшити пропускну здатність споруди до 8500 автомобілів на добу.

"За інформацією керівника Федеральної дорожньої агенції, підвідомчі Міністерству транспорту РФ та Росавтодору організації планують найближчим часом обладнати не менше 40 додаткових пунктів огляду на під'їзді до мосту з боку Криму та Кубані. Завдяки цьому пропускна здатність може збільшитися до 8,5 тисячі автомобілів на добу при середній інтенсивності, а в піковий період – до 15–17 тисяч", - написав Аксьонов. 

Як повідомлялося раніше, окупанти почали "евакуацію" дітей з Енергодара до Криму

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті