"Міграційна служба МВС по ЛНР" нагадала про обов'язкове дактилоскопування для "іноземних громадян" після прибуття до "республіки"

Окупанти нагадали про обов'язкову процедуру дактилоскопування при в'їзді на територію самопроголошеної "республіки" для "іноземних громадян", до яких вони зараховують громадян України. Про це повідомила "Міграційна служба МВС по ЛНР" та окупаційні ЗМІ 23 жовтня.

"Міграційна служба МВС по луганській народній республіці звертає увагу іноземних громадян, що по прибуттю на територію Російської Федерації необхідно стати на міграційний облік. Потім, у разі прибуття на термін понад 90 днів, з метою, не пов'язаною зі здійсненням трудової діяльності, потрібно пройти процедуру обов'язкової державної дактилоскопічної реєстрації та фотографування протягом 90 календарних днів від дня в'їзду в РФ", - ідеться в повідомленні.

Уточнюється, що "іноземні громадяни" при цьому повинні надати в підрозділ "міграційної служби" такі документи: копію і переклад паспорта іноземного громадянина російською мовою; міграційну карту; повідомлення про прибуття іноземного громадянина за місцем перебування.

"У разі невиконання обов'язків щодо проходження обов'язкової державної дактилоскопічної реєстрації та фотографування стосовно іноземних громадян розглядатиметься питання щодо скорочення терміну тимчасового перебування в РФ", - пишуть окупанти.

Раніше повідомлялося, що окупанти з 1 листопада видаватимуть гуманітарку в Рубіжному, Сєвєродонецьку, Лисичанську та Кремінній тільки за російськими паспортами.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті