Мешканці Грайворона Бєлгородської області очікують, що їх усіх відселятимуть з міста через наступ ЗСУ

Мешканці міста Грайворон Бєлгородської області РФ очікують, що їх усіх відселятимуть в інші регіони. Про це свідчить перехоплення телефонної розмови місцевих мешканців, опубліковане в телеграм-каналі Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України 17 серпня.

"Може, нас відселятимуть взагалі усіх, грайворонських", - каже місцеа мешканка співрозмовнику.

Вона також робить припущення про те, що влада російського регіону планує "заробити" на аферах із сертифікатами для придбання житла для відселених мешканців.

Раніше було опублікованло перехоплення, в якому мешканець Бєлгородської області розповідав про "ох***ельну канонаду" й про "розх*ячену" електростанцію.

Статті

Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Луганськ
09.09.2024
17:02

Правда і міф про російську гуманітарку. Луганський щоденник

Може, це жорстоко, але часто виходило, що допомогу отримував той, хто міг про неї написати та попросити, хто мав доступ до соціальних мереж, хто був наполегливий. Зрозуміло, що люди похилого віку до цієї категорії не належать.
Всі статті