«Мер» окупованого Маріуполя пообіцяв до кінця року відремонтувати 300 приватних будинків. Із понад 30 тисяч зруйнованих російськими військами

«Мер» окупованого Маріуполя пообіцяв до кінця року відремонтувати 300 приватних будинків. Про це він написав у себе в Телеграм.

За його словами, у Маріуполі затверджено міську Програму відновлення індивідуальних житлових будівель, у рамках якої до кінця року буде відремонтовано 300 будинків.

Показово, що відновлення, за його словами, торкнеться відносно цілих будинків.

«Відновлювальні роботи можуть включати влаштування покрівель, ремонт віконних роз'ємів із заміною пошкоджених віконних блоків, ремонт цегляної кладки стін, заміну вхідних дверей», - пояснив він.

На початок російської агресії, за даними окупаційної адміністрації, у Маріуполі було 49 343 приватних будинки. 7 929 із них повністю зруйновані й не підлягають відновленню. 10 802 приватних будови залишилися недоторканими. Таким чином, ремонту різною мірою потребують понад 30 тисяч будинків.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті