"Мер" окупованого Маріуполя написав донос у ФСБ на місцевого жителя, який поскаржився йому на свавілля чеченців

"Мер" окупованого Маріуполя Олег Могрун написав у ФСБ донос на місцевого жителя, який поскаржився йому на свавілля чеченців. Скани відповідних документів опублікував радник українського мера міста Петро Андрющенко.

Мешканець Маріуполя звернувся до глави окупаційної адміністрації Маріуполя з листом, у якому поскаржився на те, що чеченці, дагестанці та інші уродженці Кавказу наводять у місті свої "порядки" і грубо порушують закони РФ. Він нагадав кричущий випадок, коли чеченський бізнесмен на джипі заїхав на пляж і агресивно реагував на зауваження місцевих жителів. "Ці звірі, які повинні жити у себе на батьківщині, заявляють, що їм можна [все]. Їх ніхто не вважає за своїх... Ми не цього чекали 8 років. Сподівалися Росія прийде і буде порядок", - не зовсім політкоректно описав він ситуацію, що склалася.  

"Мер" уважно вивчив звернення корінного жителя Маріуполя і побачив, що "окремі фрази, які використовує громадянин, можуть бути спрямовані на розпалювання ненависті або ворожнечі до певної групи осіб за ознаками... національності". Своїм спостереженням він поділився з начальником "управління ФСБ по ДНР" і попросив його "дати правову оцінку діяльності" автора звернення і "вжити відповідних заходів"...

Статті

Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Всі статті