Мер Дніпра - рашистам: "Я хочу, щоб усі ви висіли на деревах"

Мер Дніпра Борис Філатов хоче, щоб усі рашисти "висіли на деревах". Про це він 29 вересня написав у Телеграм, коментуючи трагедію вбитої російським обстрілом родини.

"Я не знаю з чого почати. ​​Пишу, а думки плутаються. Сьогодні я побачив Пекло зсередини. Іноді нам здається, що війна поруч, але нас не стосується. Або стосується, але пройде мимо... Жила-була сім'я. Коли почалася війна, то мама вирішила перевезти малюків з проспекту Поля в більш безпечне місце. У приватний сектор. До бабусі. Сьогодні до їхнього будинку прилітала російська ракета. Воронка, яку ви всі бачили на фотографіях, приблизно 8 на 10 метрів. Люди буквально випарувалися. Бабуся Алла, мама Наташа, донька Василиса, 12 років і хлопчик Іван, 8 років від народження. І маленький песик Джек", - написав Філатов.

"Ні. Я буду відвертим до кінця, - продовжив він. - Дехто не просто випарувався. Їх знайшли у сусідів на дахах. На сусідніх вулицях. А коли приїхали рятувальники, то на руїнах сидів старий пес Крим. І вив. А потім приїхали комунальники. І відвезли собаку, оглухлого, осліплого і контуженого, до КП «Зооконтроль» і там міські ветеринари колють пса серцевими препаратами, щоб нормалізувати».

"А за підсумком приїхав батько. Він служить у ЗСУ. Під Лиманом. Можна я далі не продовжуватиму? Я бачив усе на власні очі. Я хочу тільки одного. Щоб ті тварюки, яких наші оточують під Лиманом - відповіли за все сповна. Не треба писати про Божу кару. Нехай Боженька відпочине. Тільки сила нашої помсти має значення. А ще я хочу, щоб вони всі висіли на деревах. Як цей ковпак від сусідської «Мазди», якою силою вибуху закинуло на обгоріле дерево… Лють", - підкреслив Філатов.

Як повідомлялося, у Дніпрі на місці ракетного удару рашистів знайдено останки ще однієї дитини.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті