Медведєв пропонує відбирати гроші та майно у іноземних інвесторів в економіку РФ

Дмитро Медведєв пропонує відбирати гроші та майно у іноземних інвесторів в економіку РФ. Про це екс-президент країни-агресора написав у себе в Телеграм.

За версією Медведєва, рішення ГА ООН направити заморожені російські активи для відновлення зруйнованої агресивної війни інфраструктури України є нібито "крадіжкою".

"Якщо на підставі рішення Генасамблеї ООН, висмоктаного ворожими країнами з відомого місця, будуть прийняті національні акти про крадіжки російських активів, у нас не залишиться вибору. Потрібно буде безповоротно вилучати гроші та майно приватних інвесторів з таких країн, хоча вони й не відповідають за дурнів". зі своїх урядів", - заявив Медведєв.

"Їх (іноземних кредитів, заморожених на рахунках коштів та інших цінностей) у нас в країні, за щасливим збігом обставин, якраз більш ніж на 300 млрд доларів. Достатньо, щоб компенсувати вкрадене у Росії", - радіє VIP-чиновник країни-агресора.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті