Мапу розділеної росії з кабінету Буданова продали на аукціоні за 14 млн грн

Мапу розділеної території росії з кабінету начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова продали за 14 млн грн на аукціоні. Про це повідомив  Благодійний Фонд Сергія Притули.

Аукціон проведено у межах мегазбору “Виявляємо − знищуємо!” на пʼять комплексів БПЛА для штурмових спецпідрозділів ГУР.

"Саме за таку ціну сьогодні пан Михайло купив «Карту Буданова» з розділеною росією. На мапі Кирило Олексійович візуалізував майбутнє росії. Після поразки вона може розділитися на декілька держав. Курська та Білгородська області можуть відійти Україні, Калінінградська – Німеччині, Карелія – Фінляндії, а Курильські острови – Японії. Ще частина території може відійти Китаю.Ці 14 мільйонів підуть на збір «Виявляємо - знищуємо», в результаті якого ми закупимо 5 комплексів БПЛА EOS для шурмових спецпідрозділів ГУР. Збір триває! І фініш не за горами — маємо ще кілька днів, щоб зібрати необхідні 120 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Наприкінці 2022 року карту вперше помітили журналісти під час інтерв’ю в кабінеті генерала Кирила Буданова. Вона зʼявилася в російських пропагандистських сюжетах, а сам власник неодноразово отримував запитання про неї на інтервʼю. Згідно з картою, Росія може поділитися на декілька держав – власне РФ, Центральноазійську республіку. Курська та Білгородська області можуть відійти Україні, Калінінградська – Німеччині, Карелія – Фінляндії, а Курильські острови – Японії. Ще частина території може відійти Китаю.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті