Малому бізнесу прифронтової громади Запорізької області допоможуть працювати в зимовий період: міська рада вивчає потреби

Представників малого бізнесу прифронтової Вільнянської міської громади Запорізької області планують по можливості підтримати у зимовий період - забезпечити електроенергією, теплом тощо. Інформацію про відповідну ініціативу разом з анкетою розмістив сайт Вільнянської міської ради 30 липня. 

"Підготовка до зими для малого бізнесу від District#1 для ФОП 1,2 та 3 групи у м. Вільнянськ. Шановні підприємці, просимо взяти участь в опитуванні на виявлення Ваших потреб у підготовці до зими, які знизять фінансове навантаження на забезпечення ваших підприємств електроенергією, теплом, тощо у зимовий період", - йдеться в повідомленні міськради.

Уточнюється, що на даному етапі оцінюються потреби підприємців та їхня вартість. 

"Цей опитувальник допоможе нам донести потреби малих підприємств до донорів, щоб отримати фінансування", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на допомогу можуть претендувати такі малі підприємства, як пекарні, локальні перукарні, невеличкі локальні магазини, локальні кавʼярні тощо, а також малі фермерські господарства, які займаються птахівництвом, свинарством, теплицями. 

"Якщо вашого бізнесу немає в цьому переліку, ви все одно можете заповнити форму для подальшого вивчення та звернення до вас при необхідності", - підкреслюється у повідомленні.

У заявці ФОПи можуть зазначити, що їм потрібні бензиновий генератор 3-5 кВт, якщо підприємство не має генератора, паливо для генератора (бензин) - якщо генератор вже є, а також зарядна станція екофлоу (EcoFlow)

"Ви можете обрати кілька варіантів зі списку або вказати ваш варіант", - зазначається в анкеті.

Раніше повідомлялось, що у Вільнянську Запорізької області внаслідок російського обстрілу загинуло семеро людей, включно з двома дітьми.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті