Майже вся територія Луганщини, окупована з 2014 року, залишилася без води через аварію. "Прокуратура ЛНР" організувала перевірку

Без води залишилися жителі майже всієї території Луганської області, окупованої з 2014 року, після аварії 4 вересня. Про це повідомила так звана «прокуратура ЛНР» і місцеві окупаційні ЗМІ.

«4 вересня аварія на насосній станції залишила без води понад 285 тисяч мешканців Алчевська, Стаханова, Ірміно, Алмазної, Брянки, Первомайська, Перевальська та прилеглих населених пунктів. Частково залишилися без водопостачання Кіровськ і Слов'яносербський район», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що «прокуратура ЛНР» організувала перевірку за фактом аварії.

«Прокуратура контролює ситуацію і дасть оцінку виконанню законодавства у сфері ЖКГ», - пише окупаційне відомство.

Раніше повідомлялося, що 26 серпня в окупованих Брянці та Кадіївці без води залишалися близько 10 тисяч абонентів.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті