Луганські прикордонники показали ліквідацію ворога: автівки, склади БК, особистий склад

Відео знищення автівок, складів БК й особистого складу росіян опублікував Телеграм-канал Луганського прикордонного загону (бригади "Помста") 23 й 24 серпня. 

"Скидами з безпілотників та влучаннями FPV-дронів операторами підрозділу РУБпАК "Фенікс" на Краматорському напрямку знищено низку укриттів ворога, 2 автомобілі противника, пошкоджено 2 гаубиці Д-30 і гармату-гаубицю Д-20", - сказано в одному з повідомлень. "Прикордонники Луганського загону продовжують послаблювати бойові спроможності ворога в районі Кремінної та Серебрянського лісу. Протягом кількох днів підрозділ РУБпАК "Фенікс" знищив 6 автомобілів, 3 склади боєкомплекту та одну бойову броньовану машину. Пошкоджено військову вантажівку, 2 автомобілі та гармату противника", - йдеться в іншому. У підписі до третього відео зазначається, що під час нічної роботи операторів ударних БПЛА луганські прикордонники відпрацювали по низці ворожих укриттів, у яких переховувалася піхота окупантів. Як наслідок, чотирьох російських військових ліквідовано, один з них підірвався гранатою самотужки.

Раніше повідомлялось, що луганський прикордонник "Ді-джей" з підрозділу аеророзвідки пошкодив десяток позицій ворога у Серебрянському лісі скидами з DJI Mavic.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті