Лубінець: Українці, що перебувають у тимчасовій окупації, можуть скористатися сервісом "Ти в Україні"

Українці, що перебувають у тимчасовій окупації, можуть скористатися сервісом "Ти в Україні". Про це повідомив у Телеграм 3 жовтня Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

"Як жителям з ТОТ завжди залишатися на звʼязку з Україною? Dovidka.info спільно з Рухом спротиву на ТОТ «Жовта стрічка» запустили сервіс «Ти в Україні» для українців у тимчасовій окупації. Тут можна отримати посилання на безкоштовний якісний VPN та безпечний браузер для мешканців ТОТ, щоб залишатися на зв’язку з Україною. Також сервіс надає корисні матеріали про інформаційну безпеку", - повідомляє Лубінець.

Щоб скористатися сервісом, треба:

- перейти на сайт за посиланням;

- заповнити коротку форму,

- дочекатися підтвердження та отримати інструкції з підключення до VPN і безпечного браузера, який працює на ТОТ.

"Нагадую, нещодавно розповідали про алгоритм дій для пенсіонерів з ТОТ, якщо їм зупинили виплату пенсії", - зазначив Лубінець.

Статті

Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Всі статті