Київщина знеструмлена, 1 загиблий, понад 20 постраждалих - Кулеба

Київська область повністю знеструмлена внаслідок ракетних обстрілах 23 листопада, в результаті яких 1 особа загинула, і понад 20 постраждало. Про це у Телеграм повідомив голова Київської ОВ Олексій Кулеба.

"Декілька прильотів в об’єкти критичної інфраструктури. Також маємо влучання в багатоповерхівки у Вишгороді та приватний сектор у Чабанах. Більше 20 постраждалих, яким вже надається вся необхідна допомога. На жаль, один загиблий", - написав Кулеба.

За його словами, Київська область повністю знеструмлена. Також частково немає опалення та водопостачання.

"У регіоні розгортаються "Пункти Незламності", де є тепло, зв’язок та альтернативне живлення. Важливо, щоб кожен знав адресу найближчого пункту – вся інформація є на сайтах районних рад та органів місцевого самоврядування! Також звертайтеся до міськрад, сільрад, старост чи представників поліції", - підкреслив Кулеба.

Як раніше повідомлялося, у Києві попередньо троє людей загинули, і шість отримали поранення в результаті ракетного обстрілу 23 листопада.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті