Кремль вирішив навести лад у лавах Z-«воєнкорів»: когось посадять до в'язниці, тих, хто залишився, змусять стати частиною «політорганів армії»

У Кремлі мають намір жорстко структурувати роботу Z-«воєнкорів», які часто публікують інформацію із зони проведення «СВО», що розходиться з офіційною. Про це пишуть російські ЗМІ. 

Усі умовно незалежні блогери та автори Телеграм-каналів мають стати частиною «політорганів армії». 

«Можливо, варто очікувати сценарію Стрєлкова (кримінальне переслідування - «ОстроВ») щодо низки воєнкорів; решті буде запропоновано підписати контракти; інших блокуватимуть», - переживають “воєнкори”. «Влада і воєнкори повинні дуже швидко знайти формат взаємодії або будуть жорсткі рішення щодо вольниці», - визнають вони необхідність примиритися з контролем з боку пропагандистської машини Кремля.  

Статті

Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Всі статті