Кремінська громада Луганщини закликає до обговорення, чи потрібен їй молодіжний хаб (опитувальник)

Кремінська громада Луганской области оприлюднила опитувальник, щоб з'ясувати, чи потрібен їй молодіжний хаб. Про це повідомив Телегам-канал "Креміняни Дніпра" 18 жовтня. 

"Запрошуємо кремінян взяти участь в опитуванні і тим самим долучитися до розвитку нашої громади. Молодіжний хаб - це вільний освітній, культурний та просвітницький молодіжний простір, де молодь віком 14-35 років зможе безпечно, цікаво та корисно проводити вільний час разом", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що з метою визначення актуальності молодіжної ініціативи зі створення Кремінського молодіжного хабу було запущено опитувальник.

"Долучайтеся до опитування, нам дуже важлива ваша думка", - йдеться в повідомленні.

Заповнити опитувальник можна за посиланням.

Раніше повідомлялось, що пересувну амбулаторію, яка працюватиме на деокупованій території, отримала Кремінська громада Луганщини.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті