Колишній топ-менеджер ЮКОС і ОНЕКСІМ Рогачов загинув у Москві, випавши з вікна й лишивши передсмертну записку

У Москві викинувся з вікна і розбився на смерть колишній топ-менеджер ЮКОС і ОНЕКСИМ Михайло Рогачов. Це сталося ввечері 18 жовтня, повідомили російські ЗМІ.

«Тіло 64-річного Михайла Рогачова виявили у дворі будинку в Протопоповському провулку. За попередніми даними, він помер від травм, отриманих від падіння з висоти», - пише «ВЧК-ОГПУ».

Зазначається, що Рогачов був топ-менеджером ОНЕКСИМ (приватний російський інвестиційний фонд, що належить підприємцю Михайлу Прохорову, зі штаб-квартирою в Москві. - «ОстроВ»), працював на посаді заступника Генерального директора ГМК «Норильский никель». З 1996 до 2007 року обіймав низку керівних посад у різних підрозділах нафтової компанії ЮКОС, зокрема був віцепрезидентом з корпоративного менеджменту і генеральним директором центру досліджень і розробок.

«У розпорядженні ВЧК-ОДПУ опинилася передсмертна записка, яку залишив колишній топ-менеджер ЮКОС Михайло Рогачов. За офіційною версією, він викинувся з вікна будинку в Москві», - написав Телешрам-канал пізніше, опублікувавши фото записки.

 

Раніше повідомлялося, що віце-президент «Лукойлу» Равіль Маганов загинув у Москві, випавши з вікна

Крім того, повідомлялося, що в Індії впав з балкона депутат «Единой России» Павло Антов - через кілька днів після смерті в цьому готелі свого товариша по чарці.

Статті

Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Всі статті