Кількість жертв російського ракетного удару в Селидовому зросла до чотирьох

Станом на 13:30 16 листопада відомо про ще двох загиблих, яких рятувальники дістали з-під завалів у м. Селидовому. Про це повідомляє прокуратура Донецької області у Телеграм.

Таким чином, кількість жертв російського ракетного удару зросла до чотирьох.

Жервами виявилось подружжя внутрішньо переміщених осіб 43 та 44 років, яке переїхало з м. Гірника.

Як повідомлялося, у ніч на 15 листопада 2023 року російські війська завдали 4 ракетні удари по житлових кварталах у м. Селидовому. Окупанти обстріляли населений пункт із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Внаслідок влучання снарядів по одній з вулиць зазнала контузії місцева жителька 50 років. Крім того, армія РФ поцілила у багатоквартирний житловий будинок. Там від обвалу під’їзду отримали тілесні ушкодження 82-річна жінка та чоловік 56 років, а його 85-річна матір загинула. Також рятувальники деблокували тіло місцевого мешканця віком 59 років.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті