Керівники ще двох регіонів РФ заявили про атаки "українських" безпілотників

Губернатори Брянської та Курської областей РФ заявили про атаки "українських" безпілотників. Про це глави регіонів повідомили у своїх Телеграм-каналах пізно ввечері 19 квітня і вночі 20 квітня.

Губернатор Брянської області РФ Олександр Богомаз повідомив, що "п'ять ударних безпілотних літальних апаратів літакового типу знищено над Вигоницьким районом".

"Постраждалих немає. При падінні збитого БПЛА сталося загоряння об'єкта енергетичної інфраструктури. На місці працюють пожежно-рятувальні підрозділи, аварійні бригади МРСК "Центр ПАТ "Россети", які забезпечили безперебійне енергопостачання споживачів", - повідомив Богомаз близько опівночі.

Трохи пізніше він заявив, що "припинено ще одну спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БПЛА".

"Безпілотний літальний апарат літакового типу знищено над територією Суземського району силами ППО Міністерства оборони РФ. Постраждалих і руйнувань немає", - запевнив Богомаз.

Губернатор Курської області Роман Старовойт був більш стислим - близько опівночі 20 квітня він повідомив, що "п'ятий БПЛА з боку України збито бійцями ППО".

Як повідомлялося, вночі 20 квітня безпілотники атакували промислові об'єкти в Калузькій і Смоленській областях РФ.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті