Опалювальний сезон на Донеччині: керівник області розповів про підготовку

Донецька область повністю готова до опалювального сезону. Про це повідомив в.о. голови Донецької ОВА Ігор Мороз у Facebook 9 жовтня.

“Вже сьогодні Донеччина на 100% готова до опалювального сезону – він розпочнеться за графіком, згідно з погодними умовами”, - зазначив Мороз.

Щодо забезпечення області газом, очільник ОВА повідомив, що наразі вже виконано 95% від запланованих робіт з капітального ремонту на газопроводах.

За інформацією Ігоря Мороза, на випадок аварій та надзвичайних ситуацій на розподільчих станціях готові до роботи 10 ремонтних бригад і 20 одиниць техніки, на магістральних газопроводах – 3 бригади і 20 одиниць техніки. 

“315 підприємств критичної інфраструктури на Донеччині вже забезпечені резервним живленням від генераторів різної потужності”, - додав Мороз.

Як повідомлялось раніше, Донецькій області потрібні ще 199 генераторів, щоб пережити ймовірні відключення через обстріли.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті