Із загиблим захисником із Попасної Сергієм Макаренком попрощаються в Жовтих Водах

Загиблого воїна з Попасної Сергія Макаренка проведуть в останню путь у місті Жовті Води Дніпропетровської області 26 грудня. Про це повідомив Телеграм-канал "ПОПАСНА live" 25 грудня.

"У Харківській області внаслідок удару російського дрона загинув 36-річний стрілець-зенітник із Попасної Сергій Макаренко. В останню путь захисника проведуть у Жовтих Водах", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що Сергій народився в Попасній Луганської області 19 січня 1987 року.

Повномасштабне вторгнення він зустрів у лавах ТрО, на той період служив у Києві. 10 березня 2022 року  був мобілізований на передову. Служив стрільцем-зенітником механізованого батальйону.

"З часом доля завела Сергія до Жовтих Вод. Тут він познайомився зі своєю майбутньою дружиною - Кариною, переселенкою із Лисичанська. Та, на жаль, щастя молодих протривало недовго: через 22 дні після одруження чоловік загинув. Сталося це 10 грудня під час виконання бойового завдання у Куп’янському районі Харківської області внаслідок удару російського дрона", - йдеться в повідомленні.

Прощання із Сергієм Макаренком відбудеться 26 грудня о 10:00 біля пам’ятника Славетним козакам.

Раніше повідомлялось, що в Дніпрі поховають захисника з Кремінної Федора Горбатовського.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті