Губернатор Курської області повідомив про бої в прикордонні, а глава місцевої адміністрації - про "тишу" і відсутність евакуації

На кордоні Курської області з Украиїною продовжуються бої. Про це повідомив т.в.о. губернатора Курської області Олексій Смирнов у відеозверненні, а також його цитують росЗМІ 6 серпня.

"За словами виконувача обов'язків губернатора регіону Олексія Смирнова, на кордоні йдуть бої", - пишуть росЗМІ.

"Зупинка на прикордонній території продовжує залишатися напруженою. Працюють міноборони РФ і прикордонники. Діє регіональний оперативний штаб. Усі екстрені служби переведені на посилений цілодобовий режим роботи", - сказав Смирнов у відеозверненні.

При цьому, як зазначають росЗМІ, "один з останніх постів у Телеграм-каналі міноборони, в якому стверджувалося, що українські військові відступили з Курської області, був виправлений - тепер цих слів там немає".

Одночасно глава адміністрації прикордонного Рильського району Курської області Андрій Бєлоусов повідомив пропагандистському росЗМІ, що "...у місті тихо, евакуації немає".

Раніше губернатор Курської області повідомив про жертви в районі бойових дій.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті