Головного пропагандиста "ДНР" Едуарда Басуріна вигнали з російської армії "ніби якогось алкоголіка"

Головного пропагандиста "ДНР" Едуарда Басуріна вигнали з російської армії "ніби алкоголіка". Про це написав його російський колега Олександр Сладков.

Він розповів, що після так званого "входження" окупованого Донбасу до складу РФ офіцерів фейкової "народної міліції ДНР" почали звільняти з лав тепер уже російської армії. У тому числі погони зняли з Едуарда Басуріна, який був головним спікером дезінформації від командування НВФ "ДНР".

  "Когось вже викинули на громадянку, ніби алкоголіків та порушників, як того ж Басуріна (він звільнений і вже пізно пити Боржом) та багатьох інших пропалених війною офіцерів", - пише він.

Басурін, за словами Сладкова, "символ армії ДНР, голос 1-го Корпусу, він бренд, якщо хочете".

"А його (вигнали - "ОстроВ") взашою", - журиться російський пропагандист.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті