Фінансову допомогу від Solidarites International можуть отримати переселенці в Краматорську

У Краматорську переселенці можуть отримати фінансову допомогу від організації Solidarites International, пише Телеграм-канал "Донбасс. Важно" 2 серпня.

"Неурядова гуманітарна організація Solidarites International надає допомогу населенню, яке постраждало від конфліктів і насильства, епідемій, природних або кліматичних катастроф та економічної кризи, - ідеться в повідомленні. - Розмір допомоги становить 6600 гривень для людини (всього за 3 місяці). Ця допомога надається внутрішньо переміщеним особам, які отримали довідки про взяття на облік ВПО протягом останніх 30 днів у Краматорській громаді".

Зазначається, що реєстрацію здійснюють у будівлі Дитячої центральної бібліотеки, що на вул. Паркова, 14, з понеділка до п'ятниці з 09:00-15:30 та по суботах 09:00-12:30, попередній запис за тел. (066) 196-58-62 (пн-пт: 08:00-18:00).

Для реєстрації на отримання допомоги необхідно надати оригінали таких документів:

1. Паспорт або ідентифікаційна картка.

2. Довідка про Індивідуальний податковий номер (РНОКПП).

3. Довідку ВПО.

4. Свідоцтво про народження дитини.

Раніше повідомлялося, що Кабмін до 1 листопада відтермінував нововведення про призначення допомоги ВПО на сім'ю.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті