Двоє вбитих і четверо поранених: росіяни завдали за добу по Донеччині понад 2200 ударів

Упродовж доби росіяни завдали по Донеччині 2275 ударів. В результаті - щонайменше двоє вбитих і четверо поранених мирних мешканців. Про це у Телеграм вранці 8 липня повідомляє поліція регіону.

"Ворог обстріляв 14 населених пунктів: місто Курахове, селища Гродівка, Іллінка, Курахівка, Новоекономічне, Нью-Йорк, Північне, села Веселий Гай, Костянтинопільське, Мемрик, Михайлівка, Новоселидівка, Плещіївка, Янтарне. Пошкоджено 16 цивільних об’єктів -  14 житлових будинків, зерносховище, об’єкт критичної інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

"У Гродівці росіяни дроном поцілили по житловому сектору – вбили цивільну особу. Щонайменше одна людина загинула та одна отримала травми внаслідок ударів по Північному зі стрілецької зброї та авіабомбою «КАБ-250». Пошкоджено два багатоквартирних будинки. Двоє поранених мирних жителів – у Нью-Йорку, ще один – в Іллінівці", - констатували в поліції.

Донецька ОВА повідомляє, що за добу з лінії фронту евакуйовано 117 людей, у тому числі 15 дітей.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті