Дві вчительки і три малолітніх доньки однієї з них загинули в ДТП із російським військовим КамАЗом в окупованому Криму

У ДТП із російським військовим КамАЗом загинули троє дітей і дві вчительки в окупованому Криму 4 листопада. Про це повідомили росЗМІ.

"Аварія, що забрала життя п'ятьох людей, сталася кілька годин тому на трасі Красноперекопськ-Сімферополь недалеко від села Ішунь. Вантажівка лоб в лоб зіткнулася з "Хендай Соляріс", - ідеться в повідомленні від 20:35 4 листопада. 

Уточнюється, що в легковому авто перебувала 39-річна вчителька красноперекопської школи №5 із трьома своїми дітьми (дівчатка віком 3, 6 і 8 років), а також її 20-річна знайома, педагог місцевого центру дитячої та юнацької творчості. Усі вони загинули до приїзду лікарів швидкої допомоги. 

"За попередніми даними, 35-річний водій КамАЗа був тверезий. Кримінальну справу поки не порушено, проте матеріали перевірки вже передано до військового слідчого відділу", - пише росЗМІ.

Раніше повідомлялося, що в "ДНР" вантажівка окупантів "розірвала" легковик. Загинули 4 людини, серед яких дитина.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті