Дрони СБУ уразили інфраструктуру військового аеродрому в Калузькій області РФ - ЗМІ

Інфраструктуру військового аеродрому "Шайковка" в Калузькій області РФ уражено дронами СБУ 21 вересня. Про це з посиланням на власні джерела в українській спецслужбі повідомив "Укрінформ".

"Дрони Служби безпеки України уразили інфраструктуру військового аеродрому "Шайковка" у Калузькій області (РФ), де дислокуються літаки стратегічної авіації ТУ-22М, які регулярно обстрілюють Україну", - сказано в повідомленні.

"СБУ разом з усіма Силами оборони України системно зменшує ракетно-артилерійський потенціал ворога. Цього тижня ми вже висадили в повітря великий арсенал в Торопці Тверської області. Сьогодні прийшла черга наступного за розмірами складу - одного із важливих логістичних пунтів ворога, де зберігалися боєприпаси для ударів по Україні. Сезон "падіння уламків" у самому розпалі", - цитуються в повідомленні слова джерела.

Вранці 21 вересня міноборони РФ повідомляло, що "...протягом минулої ночі під час спроби київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням безпілотних літальних апаратів по об'єктах на території РФ черговими засобами ППО знищено і перехоплено 101 український БПЛА літакового типу", у тому числі 5 - над територією Калузької області.5 - над територією Калузької області

Раніше в Генштабі ЗСУ підтвердили ураження військових арсеналів у Краснодарському краї та у Тверській області РФ, пожежі та детонація тривають.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті