Донецьких учителів і школярів зобов'язали підготувати привітання з Різдвом з обов'язковою "підтримкою президента Путіна і "Единой России"

Донецьких вчителів і школярів зобов'язали підготувати привітання з Різдвом, неодмінним елементом яких має стати "підтримка президента Путіна і "Единой России". Інформація про це із закритих шкільних чатів активно обговорюється в Мережі.

"7 січня відбудеться урочистий захід на честь різдва. Кожному класному керівнику разом із класом підготувати сценки, виступи з цього приводу. Захід спонсорується партією "Единая Россия" та адміністрацією міста, тож важливо показати підтримку президенту Путіну та Єдиній Росії", - ідеться в повідомленні для педагогів.

Крім того, їм нагадали, що на урочистості, присвячені релігійному святу, діти мають прийти із символікою Росії та "ДНР".

Статті

Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Луганськ
09.09.2024
17:02

Правда і міф про російську гуманітарку. Луганський щоденник

Може, це жорстоко, але часто виходило, що допомогу отримував той, хто міг про неї написати та попросити, хто мав доступ до соціальних мереж, хто був наполегливий. Зрозуміло, що люди похилого віку до цієї категорії не належать.
Донбас
08.09.2024
17:44

У «ДНР» замислилися: як пояснити людям, за що їм усе це. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня окупаційна влада Донбасу визнала, що жителі «ДНР/ЛНР», особливо окупованих після 2022 року районів, м'яко кажучи, не повною мірою відчувають радість «визволення» і приходу «русского мира». На них не діє міф про те, що десять років...
Всі статті