Донецька область буде розвивати побратимські зв'язки зі штатом Коннектикут

Питання побратимства зі штатом Коннектикут (США) обговорило 15 жовтня керівництво Донецької обласної військової адміністрації з представниками американських благодійних фондів Ukraine Aid International та Ashland-Sviatohirsk Aid Project. Про це у Телеграм повідомляє начальник ОВА Вадим Філашкін.

Глава області зазначив, що вказані організації активно розвивають зв’язки між містами-побратимами в Україні та США.

"Донеччина, як і вся країна, стоїть на порозі третьої найважчої зими. Ворог знищує наші міста, робить їх непридатними для життя та руйнує критичну інфраструктуру. Наші завдання в таких умовах незмінні: допомога в обороні, забезпечення сталого проходження опалювального сезону та піклування про евакуйованих мешканців Донецької області", - акцентував Філашкін.

"Підтримка наших американських партнерів в ключових гуманітарних питаннях потужна, системна та своєчасна. Ми зацікавлені у налагодженні співпраці зі штатом Коннектикут. Консолідація спільних зусиль дасть можливість посилити ефективність у вирішенні найболючіших проблем області. Вдячний за підтримку та сприяння в цьому питанні нашим іноземним партнерам", - підкреслив начальник Донецької ОВА.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті