До роботи в Запорізькій області готові понад 400 Пунктів Незламності: 49 працюють, решту можна розгорнути протягом 2 годин після настання НС

У громадах Запорізької області готові до роботи понад 400 Пунктів Незламності станом на 26 серпня. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм.

"Понад 400 Пунктів Незламності готові до роботи в Запорізькій області. Вони мають альтернативні джерела електроенергії, достатні запаси питної води та медикаментів, спеціально обладнані кімнати для відпочинку мам з дітьми та людей похилого віку. Росія не припиняє атаки на енергетику України. Маємо бути готові до будь-яких сценаріїв", - написав Федоров.

Він уточнив, що у прифронтових регіонах області вже працює 49 пунктів. Ще 334 пункти є можливість розгорнути протягом двох годин після настання в регіоні надзвичайної ситуації.

"44 таких об’єкти відкрито для власних працівників відповідальним бізнесом", - йдеться також у повідомленні.

Дізнатися про розташування найближчого Пункту Незламності можна за телефонами: 0-800-503-508 - Запорізький обласний контактний центр Запорізької ОДА; 15-80 - Запорізький міський контакт-центр; 102 - ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

Раніше "ОстроВ" писав про те, як живуть прифронтові громади Запорізької області: життя перемагає

Раніше також повідомлялось, що в Запорізькій області працюватимуть "вживу" 18 дитсадків: в підземних укриттях і без харчування. Діти перебуватимуть тут до трьох годин на день.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті