Для чотирьох мешканців прифронтових сіл Луганщини організували підвіз на Донеччину для вирішення пенсійних питань - ОВА

Підвіз до відділень "Укрпошти" та банківських установ Донеччини організували для чотирьох мешканців прифронтових обстрілюваних сіл Луганської області цього тижня. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 29 серпня. 

"На цьому тижні відповідні поточні питання (пов'язані з отриманням пенсій. - "ОстроВ") змогли вирішити четверо жителів Невського та Новолюбівки", - йдеться в повідомленні.

Лисогор зазначив, що в деокупованих населених пунктах Леганської області зараз залишаються декілька людей, які одержують пенсії, користуючись послугами "Укрпошти". 

"Щоразу, коли дозволяє безпекова ситуація, допомагаємо дістатися їм найближчого відділення на Донеччині. За потреби організовуємо підвіз до банківських установ і тих, кому виплати надходять на картку", - написав Лисогор. 

Як повідомляв "ОстроВ", організацією цього займається Красноріченська СВА.

Лисогор також повідомив, що до деокупованих сіл днями привезли продукти харчування, медичні препарати та господарчі товари на замовлення місцевих.

"Залишатися у прифронтових населених пунктах вкрай небезпечно. Лише за учора противник здійснив там понад 100 обстрілів - бив з артилерії та здійснював скиди з безпілотників. Атакував поблизу Білогорівки, Стельмахівки, Новоєгорівки, Макіївки та Невського. Але люди ще не наважилися на евакуацію", - йдеться в повідомленні очільника ОВА.

Раніше повідомлялось, що мешканців прифронтових деокупованих сіл Луганської області для отримання пенсій возять до відділень "Укрпошти" на Донеччину.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті