Делегації Міноборони України та Німеччини обговорили постачання зброї, ремонт техніки та перспективи розвитку ЗСУ

У Києві відбулася зустріч делегацій Міноборони України та Німеччини, на якій сторони обговорили постачання зброї, ремонт техніки та перспективи розвитку ЗСУ. Про це у Телеграм повідомляє Міноборони України.

"Заступник міністра оборони України Олександр Сергій провів зустріч з керівником відділу планування та управління Міністерства оборони Федеративної Республіки Німеччини генерал-майором Крістіаном Фройдінгом під час його візиту в Україну. Українська делегація ознайомила іноземних колег з нагальними потребами Сил оборони та на перспективу. Говорили про зразки озброєння та військової техніки, для постачання яких можуть бути досягнуті нові домовленості", - йдеться у повідомленні. 

"Значна допомога від вашої країни зміцнює спроможності Сил оборони України у відбитті збройної агресії рф. Більше сучасної зброї та техніки, боєприпасів, систем ППО від союзників – більш захищені українські міста, більше можливостей для тиску на агресора на полі бою", – зауважив Олександр Сергій.

Як повідомлялося, у Міноборони Німеччини заявили, що Україна вільна у застосуванні німецької зброї.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті