Четверо мешканців Донеччини загинули й троє поранені через російські обстріли за добу

Росіяни завдали за добу по Донеччині 2588 ударів: четверо мешканців загинули й троє поранені. Про це повідомляє поліція регіону.

Вибухи пролунали в 13 населених пунктах: містах Гірник, Костянтинівка, Курахове, Мирноград, Новогродівка, Селидове, Сіверськ, Українськ, Часів Яр, селищах Велика Новосілка, Петрівка, селах Веселий Гай, Зоря.

Руйнувань зазнали 55 цивільних об’єктів - 30 житлових будинків, адмінбудівлі, підприємство, заклади освіти, торгові павільйони, автомобілі, комунікації. 

Росіяни атакували Костянтинівку з артилерії – вбили мирного жителя, пошкодили три багатоквартирних і три приватних будинки, два заклади освіти, адмінбудівлю, підприємство, автомобілі.

В Українську загинула цивільна особа, пошкоджено два багатоквартирних будинки. 

Одну людину вбито в Сіверську та одну – в Петрівці.

По Селидовому окупанти вдарили дроном – поранили цивільну особу, пошкодили 10 торгових павільйонів на ринку.

По одній людині поранено в Новогродівці і Часовому Яру.

У Великій Новосілці внаслідок дронової атаки пошкоджено 14 приватних осель.  У Мирнограді з мінометів ворог пошкодив багатоквартирний і два приватних будинки. 

Донецька ОВА 22 серпня повідомила, що за добу з лінії фронту евакуйовано ще 3174 людини, у тому числі 246 дітей.

Статті

Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Всі статті