Бунт у російській колонії: Путін у курсі ситуації, повідомляють про двох убитих співробітників ФСВП

Російський диктатор на нараді Радбезу заявив, що керівник ФСВП доповів йому про захоплення заручників у волгоградській ІК-19, - пишуть росЗМІ 23 серпня.

«Путін заявив, що заслухає доповіді глав МВС, росгвардіі та інших силовиків щодо ситуації у волгоградській колонії», - ідеться в повідомленні.

За інформацією Mash, унаслідок захоплення ІК-19 убито щонайменше двох співробітників: начальника загону і начальника оперчастини.

Також повідомляють, що територія навколо захопленої колонії повністю перекрита постами поліції. Усі дороги в район ІК заблоковано.

За даними губернатора Волгоградської області, чотирьох співробітників ФСВП було госпіталізовано.

Як повідомлялося, в одній із колоній у Волгоградській області РФ 23 серпня спалахнув бунт. «Терористи» вимагають посадки гелікоптера просто на територію колонії, а два мільйони доларів мають бути вже на борту. Погрожують, що в разі переслідування вертольота вб'ють заручників. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті