Бригада "Азов" повернула під контроль частину селища Нью-Йорк і деблокувала Сили оборони, які знаходились у ворожому оточенні

На Донеччині бригаді "Азов" вдалося стабілізувати ситуацію, повернути під контроль частину селища Нью-Йорк і деблокувати Сили оборони, які знаходились у ворожому оточенні. Про це повідомляється у Телеграм-каналі бригади вранці 6 вересня.

"12-та бригада спеціального призначення «Азов» спільно з суміжними підрозділами веде бої у селищі Нью-Йорк. З метою покращення тактичного положення на Торецькому напрямку 12-та бригада спеціального призначення «Азов» була залучена до оборонних і наступальних дій безпосередньо у населеному пункті Нью-Йорк та його околицях. На момент залучення бригади до бойових дій на напрямку, ситуація на лінії бойового зіткнення була катастрофічною. Але завдяки високому бойовому духу, мужності та професіоналізму бійців бригади, «Азову» вдалось стабілізувати ситуацію, повернути під контроль частину Нью-Йорку і деблокувати Сили оборони, які знаходились у ворожому оточенні", - йдеться у повідомленні.

"На даний момент ситуація залишається напруженою. За добу росіяни проводять до 15 штурмів у зоні відповідальності бригади. Але попри надважкі бої наші бійці тримають оборону та успішно контратакують", - зазначають воїни.

"Ворог неодноразово заявляв, що повністю окупував Нью-Йорк. Проте це чергова маніпуляція окупантів. Сили оборони контролюють частину населеного пункту та роблять все можливе для звільнення українських територій", - підкреслюється у повідомленні.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті