Понад 20 населених пунктів зазнали ударів ворога протягом доби – Генштаб

Більше ніж 20 населених пунктів України зазнали ударів окупантів протягом останньої доби. Про це повідомляється у зведені Генштабу ВСУ від 18:00 15 жовтня.

"Ударів противника зазнали об’єкти та мирні громадяни більш ніж 20 населених пунктів, – сказано в повідомленні. – Серед них Костянтинівка, Білогір’я, Іванівка, Нікополь, Бахмут, Соледар, Яковлівка, Давидів Брід та Наливайківка".

Підкреслюється, що протягом доби окупанти завдали 4 ракетні та 17 авіаційних ударів, здійснили до 10 обстрілів з РСЗВ.

Ударів противника зазнали об’єкти та мирні громадяни більш ніж 20 населених пунктів. Серед них – Костянтинівка, Білогір’я, Іванівка, Нікополь, Бахмут, Соледар, Яковлівка, Давидів Брід та Наливайківка.

Уточнюється, що противник здійснював обстріли на таких напрямках:

на Сіверському – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Сеньківка, Прогрес Чернігівської області та Павлівка, Дмитрівка, Мезенівка, Бачівськ, Соснівка Сумської області;

на Слобожанському – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Вовчанські Хутори, Гатище, Липці, Огірцеве, Стариця, Уди. "Також ворог задіяв БПЛА для корегування вогню артилерії", – сказано в повідомленні;

на Краматорському – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Вишневе, Зарічне, Надія, Першотравневе, Терни та Торське;

на Бахмутському та Авдіївському – з танків та артилерії різних типів вздовж всієї лінії зіткнення.

Підкреслюється, що на Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти наступальних дій не проводили.

Зазначається, що на Південнобузькому напрямку вогневого впливу зазнали райони понад 35 населених пунктів вздовж всієї лінії зіткнення.

"Для ведення повітряної розвідки ворог здійснив більш як 60 вильотів БПЛА", – повідомляє Генштаб.

Раніше повідомлялось, що на півдні ракетно-артилерійські війська ЗСУ виконали понад 110 бойових задач 15 жовтня.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті