Біловодська СВА підписала меморандум з БФ "Наша оселя" для забезпечення житлом ВПО з Луганщини

Для забезпечення житлом ВПО з Луганської області підписали меморандум Біловодська селищна військова адміністрація Луганщини й БФ "Наша оселя". Про це повідомили на сайті Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України 30 травня.

"Одна з громад Луганщини підписала меморандум для забезпечення ВПО тимчасовим житлом", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що документ був піжписаний Біловодською СВА з метою вирішення житлових проблем переселенців.

"Документ закріпили підписами начальник адміністрації Віктор Кобернюк та Микола Вінничук, засновник благодійної організації", - йдеться також у повідомленні.

Зазначається, що завдяки співпраці СВА й фонда вже створено 30 вільних місць у тимчасовому прихистку для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області. Житло розташоване у селі Шубків Рівненської області. Розміщують передусім людей із соціально незахищених верств. Термін проживання в такому житлі становить один рік.

Раніше повідомлялось, що для переселенців з Луганської області створюють ще сім місць компактного тимчасового проживання.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті