Білорусь розпочинає перевірку боєздатності авіації та ППО

У понеділок, 30 вересня, збройні сили Білорусі розпочали черговий етап перевірки готовності та здатності військових частин, підрозділів військово-повітряних сил та військ ППО виконувати завдання. Про це повідомляє пресслужба міноборони Білорусі.

"Заходи перевірки планово нарощуватимуться з залученням для виконання навчально-бойових завдань усіх полігонів споруджених сил", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що особовому складу, у тому числі військовозобов'язаним, покликаним із запасу, належить виконати весь комплекс заходів щодо підготовки озброєння, військової та спеціальної техніки до застосування, а також вийти у призначені райони.

У білоруському відомстві заявили, що під час перевірки заплановано пересування військової техніки. У зв'язку з цим можливе тимчасове обмеження руху цивільного транспорту дорогами загального користування та ділянками місцевості.

Як повідомлялося, російські ракети «Кинжал» атакували Україну, пройшовши повітряний простір Білорусі. 

 

Статті

Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Всі статті