Авдіївський хаб допомоги переселенцям відкрили у Кривому Розі

Авдіївський хаб допомоги ВПО у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області відкрили 18 червня. Про це повідомляє Донецька ОВА.

Основними напрямками роботи хабу є надання гуманітарної допомоги, організація та здійснення консультацій з питань соціального захисту, пенсійного забезпечення, адміністративних, юридичних, психологічних та інших питань.

Для дітей та дорослих відбуватимуться культурно-розважальні заходи, та заходи, спрямовані на підтримку психоемоційного стану: арт-терапія, тренінги, майстер-класи, заняття, цікаві зустрічі тощо.

Хаб розташовано за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Гетьманська, 5, контактний телефон: +380956034307.

Ще 3 гуманітарні хаби для мешканців Авдіївської громади працюють в містах Умань, Новомосковськ, Кам’янське.

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті