Армія окупантів вдарила по Словʼянську. Пошкоджені приватні будинки

Рашисти обстріляли Словʼянськ Донецької області сьогодні, 20 жовтня. Про це повідомляє міська адміністрація, цитуя голову МВА Вадима Ляха.

"Словʼянськ знову зазнав ворожого обстрілу. Три вибухи пролунали сьогодні приблизно о 16:30. Влучання у промзону та мікрорайон Цегляний", - повідомив начальник Слов'янської міської ВА Вадим Лях.

"Пошкоджені приватні будинки. На щастя, обійшлося без постраждалих", - зазначив очільник громади.

Як повідомлялося, на Донеччині Краматорськ зранку зазнав ворожого обстрілу: 4 авіаудари по промисловій зоні.

Статті

Донбас
20.10.2024
18:24

Воювати в Україну приїжджають злочинці, жебраки та душевнохворі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу захлинаючись від захвату цитували чергові заяви Путіна. Кожна з них сама по собі виглядала цілком серйозно, але під час спроби скласти їх у єдину картинку чітко було видно відсутність логіки в оратора та...
Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Всі статті