Арахамія заявив про можливу швидку масову втечу депутатів із ВР

Голова парламентської фракції "Слуги Народу" Давид Арахамія стверджує, що багато нардепів хотіли б скласти повноваження, однак їх не відпускають.  Про це він заявив в ефірі телемарафону.

"Для мене це дійсно удар, як для людини, яка відповідає за збір голосів і проведення законопроєктів", - заявив Арахамія.

Він повідомив, що є депутати, які хочуть залишити парламент, але не назвав точну їхню кількість.

"Насправді кількість людей, які хочуть піти з парламенту, набагато більша, але ми не відпускаємо вже людей – кажемо, що не будемо за це голосувати, тому що люди мають досидіти до кінця й ухвалювати необхідні для держави закони", - зазначив політик.

Нагадаємо, народний депутат Дмитро Шпенов подав заяву про складання депутатських повноважень, після чого у ВР залишився 401 депутат. 

Раніше вирішив скласти мандат нардеп Єфімов, бо хоче зосередитися на роботі у громаді Краматорська. 

Як повідомлялося, заяву про дострокове припинення повноважень написав народний депутат із фракції "Батьківщина" Данілов. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті