У Бахмуті росіяни поцілили в багатоповерхівку: вбито двоє людей, троє поранено

Напередодні ввечері росіяни обстріляли Курахове - поцілили у 2 приватні будинки та торговий павільйон, пошкодили 6 багатоповерхівок. В Авдіївці вночі тривали хаотичні обстріли, а на ранок місто зазнало 4 обстрілів з "Градів", - повідомляє у Телеграм глава Донецької ОВА Павло Кириленко.

"На Горлівському напрямку у Бахмуті росіяни поцілили в багатоповерхівку - вбили 2 людей, поранили 3. У Нью-Йорку пошкоджено 3 будинки. Костянтинівка зазнала 2 ракетних ударів - пошкоджено дитсадок та коледж", - констатував глава ОВА.

Кириленко додав, що постійні обстріли тривають у Парасковіївці Соледарської громади.

"На Лисичанському напрямку пошкоджено багатоповерхівку у Лимані та 3 приватні будинки у Дробишевому. Тривають обстріли Торського і Зарічного, а також Сіверська - без жертв. Всього за добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини, поранили 4", - повідомив Кириленко.

 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті