У Польщі 5 військових отримали поранення після зіткнення британських воєнних машин, які їхали колоною

У польському Щецині п'ятеро військових отримали поранення після зіткнення британських військових машин, які їхали колоною. Про це повідомляє RMF24, - пише ua.news.

Інцидент стався у четвер, 25 квітня, на Старгардському шосе. Зіткнулися британські вантажівки, які їхали в колоні.

"Три транспортні засоби були пошкоджені", - розповів прессекретар провінційного штабу Державної пожежної служби в Щецині Томаш Кубяк.

Він додав, що постраждалих передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Прессекретарка Воєводської станції швидкої допомоги в Щецині Наталія Дорохович повідомила, що на місце прибули три бригади екстреної медичної допомоги. У результаті аварії було п'ятеро постраждалих, четверо чоловіків і жінка.

У потерпілих – травми нижніх кінцівок і забої хребта. Усі пацієнти у свідомості, стан стабільний, загрози життю немає, повідомила речниця швидкої допомоги.

Як повідомлялося, частина американської зброї для української армії вже в Польщі і найближчими днями прибуде в Україну. Військові діють на випередження, тому Польща заздалегідь знала про накопичення американського озброєння на своїй території.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті