Мешканців Донеччини навчатимуть цифровій безпеці (форма для реєстрації)

Тренінг для мешканців прифронтової Донеччини, який навчить піклуватись про свою цифрову безпеку в умовах війни, відбудеться на онлайн платформі zoom 14 вересня. Про це повідомила комунікаційниця проєкту "СпільноТи в безпеці" Світлана Мильнікова у Facebook.

"Завдяки тренінгу можна буде прокачати власні навички цифрової безпеки в умовах військових дій, провести цифровий аудит власних аккаунтів Google, Facebook, Telegram", – повідомила Мильнікова.

Уточнюється, що на тренінгу також можна буде отримати базові знання щодо безпечної комунікації онлайн, а також захисту особистих даних, робочих файлів та документів на комп’ютері та смартфонах.

Підкреслюється, що тренінг проведе Юрій Антощук – тренер із нових медіа та консультант із запровадження інформаційно-комунікаційних Інтернет-технологій (ІКІТ) у діяльність організацій, сертифікований майстер-фасилітатор, голова Фонду "Об’єднання".

Підкреслюється, що захід відбудеться в рамках проєкту "СпільноТи в безпеці", який реалізується Агенцією Розвитку Вугледара за сприяння Програми розвитку ООН за фінансування ЄС у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Зареєструватись для участі в тренінгу, який відбудеться 14 вересня о 15:00, можна до 13 вересня включно за посиланням.

Уточнюється, що тренінг з цифрової безпеки є другим у рамках зазначеного проєкту. Першим став тренінг від психологині Антоніни Хаджолової, який відбувся 10 вересня.

Раніше повідомлялось, що бібліотекарки з Луганщини проводять заняття з української мови на просторі Луганського обласного молодіжного центру в Дніпрі.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті