Мешканець Чугуївського району Харківщини загинув внаслідок обстрілу

Внаслідок обстрілів Харківщини загинув один житель Чугуївського району 23 березня. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура в Телеграм.

"Вранці 23 березня російські військовослужбовці обстріляли с. Вовчанські Хутори. Загинув 72-річний чоловік. Пошкоджено житлові будинки", - сказано в повідомленні.

Крім того, зазначається, що 22 березня окупанти обстріляли з артилерії с. Глушківка Купʼянського району: зазнали пошкоджень приватні домоволодіння. 

Також вчора ввечері під ударом був Купʼянськ. Попередньо, стався один вибух через скид боєприпасу з FPV-дрона. Пошкоджено приватний житловий будинок.

Раніше повідомлялось, що мешканець Чугуївського району Харківщини загинув внаслідок ворожого обстрілу 9 березня.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті