За слова "Слава Україні" у окупованому Мелітополі садять «на підвал» або штрафують на 30 тисяч

В окупованому Мелітополі понад 500 цивільних наразі перебувають у катівнях рашистів. Про це заявив мэр Мелитополя Иван Федоров в Telegram 26 березня.

"Понад 500 цивільних мелітопольців наразі перебувають у катівнях рашистів. Тисячі інших жителів живуть як у в’язниці", - розповів Федоров, обговорюючи посилення російськими загарбниками терору по відношенню до мирного населення в окупації у ефірі телемарофону.

Він зазначив, що після кожного вибуху окупанти посилюють фільтраційні заходи, влаштовують судилища: за слова «Слава Україні» та будь-яке інше висловлення проукраїнської позиції штрафують на 30 тисяч або садять «на підвал».

Федоров також нагадав, що "рашисти знімають з полоненими ролики про «зізнання у диверсії» для росЗМІ, завозять на тимчасово окуповані території Запорізької області нові партії військових і чергові каральні органи рфії, зачиняють людей вдома, щоб вони не бачили пересування російської військової техніки".

"Проте навіть після року окупації спротив не спинити. Жителі вірять у Збройні Сили України, які роблять все можливе, щоб звільнити і українську землю, і наших людей від ворожої орди", - акцентував мер Мелітополя.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті