ЗСУ звільнили майже 640 населених пунктів на Харківщині та Херсонщині

Українські військові вже звільнили 639 населених пунктів у Харківській та Херсонській областях. Про це 21 жовтня у Telegram повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Харківщина – деокуповано 551 населений пункт, Херсонщина – деокуповано 88 населених пунктів", - заявив чиновник.

За його словами, у звільнених населених пунктах Херсонщини проживає 11 827 мирних жителів. Наразі на всій звільненій території надається необхідна гуманітарна допомога. Також відбувається відновлення систем життєзабезпечення.

"Продовжується розчищення доріг, відновлюється мобільний зв'язок", - додав Тимошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ можуть просунутися на Донбасі та звільнити Херсон протягом наступних шести тижнів.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті